ADRESA: STATIUNEA MAMAIA – TENIS CLUB IDU , ZONA MAL SIUTGHIOL 900001 centru.terapie@unify.ro 0241.838.538

Despre noi

Centru de terapie și recuperare sportivă

Centrul Unify MedSport a fost înființat în septembrie 2017 când domnul Șerban Călin a decis să creeze un loc în care oamenii să cunoască beneficiile mișcării corecte și anume reducerea durerii, a disconfortului creat de postura greșită prin tonifierea mușchilor posturali, îmbunătățirea tonusului, așadar a condiției fizice.
            Corpul uman este construit pentru a se mișca și pentru a se adapta continuu stilului nostru de viață, de aceea, noi îți propunem să învățăm împreună cum să ne mișcăm corect. Așadar, din pasiune și dorință, centrul nostru promovează ca principiu de bază mișcarea corectă. De asemenea, aici poți avea parte de masajul care ți se potrivește, specialistul nostru fiind instruit în arta masajului.
            Unify MedSport dispune de aparatură de ultimă generație, standarde înalte de calitate și terapeuți specializați care îți vor dirija pașii către recuperare fără medicamente, combinând cele mai moderne mijloace și tehnici de terapie. Este locul în care vei găsi soluții pentru problemele tale, deoarece noi nu punem accent doar pe recuperare, axându-ne totodată și pe prevenirea apariției problemelor prin însușirea unui stil de viață correct și adoptarea posturii potrivite.

“Este….altceva!” 

  Vă așteptăm,  
            Echipa Unify MedSport !

 

echipa unify medsport